Επιλογή του σωστού θερμόμετρου πυρετού

Αυτά είναι ορισμένα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του σωστού θερμόμετρου πυρετού:

Εύκολη χρήση
Καταστήστε την παρακολούθηση του πυρετού όσο το δυνατόν ευκολότερη, αγοράζοντας ένα θερμόμετρο που είναι εύχρηστο και πάντα λειτουργικό. Αποφεύγετε θερμόμετρα πυρετού τα οποία απαιτούν πρόσθετα αξεσουάρ για τη μέτρηση της θερμοκρασίας.
Γρήγορα αποτελέσματα
Η μέτρηση του πυρετού δεν είναι διασκέδαση - κυρίως για τα παιδιά. Η αναμονή, μετά την τοποθέτηση του θερμόμετρου πυρετού στο στόμα, τη μασχάλη ή τον πρωκτό, αποτελεί περιττή επιβάρυνση για εσάς και το παιδί σας. Για να αποφευχθεί αυτό, αγοράστε ένα θερμόμετρο με γρήγορη λειτουργία μέτρησης, στο οποίο τα αποτελέσματα της μέτρησης είναι διαθέσιμα μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
Κατάλληλη τεχνολογία
Μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορους τύπους θερμόμετρου πυρετού - ψηφιακό, υπερύθρων, μίας χρήσης, ή άλλο. Θα πρέπει να αποφασίσετε ποια τεχνολογία είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Τα ψηφιακά θερμόμετρα και τα θερμόμετρα υπερύθρων είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα θερμόμετρα μίας χρήσης. Αν και τα ψηφιακά θερμόμετρα πυρετού με μεγάλη οθόνη και εύκαμπτη μύτη αποτελούν μια καλή λύση για τα βρέφη, τα θερμόμετρα υπερύθρων παρέχουν την ευκολότερη και ταχύτερη μέθοδο μέτρησης, η οποία μπορεί να διενεργηθεί ακόμη και στο μέτωπο. Ο φαρμακοποιός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό θερμόμετρο για σας.
Εύχρηστο
Να έχετε πάντα υπόψη πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι η μέτρηση της θερμοκρασίας για το πρόσωπο που υποβάλλεται σε αυτήν. Τα μικρά παιδιά ίσως να φοβούνται τη μέτρηση του πυρετού και χρειάζονται ένα θερμόμετρο πυρετού που μοιάζει με παιχνίδι για να ξεχάσουν το φόβο τους. Οι ενήλικες ενδέχεται να βρίσκουν τη μέτρηση στον πρωκτό πολύ δυσάρεστη. Επιλέξτε το σωστό θερμόμετρο, με το οποίο ο ασθενής σας θα αισθάνεται λιγότερο δυσάρεστα.
Εύκολος καθαρισμός
Το θερμόμετρό σας πρέπει να μπορεί να καθαρίζεται εύκολα. Τα αδιάβροχα θερμόμετρα μπορούν να εμβυθιστούν τελείως σε χλιαρό νερό ή απολυμαντικό. Η απολύμανση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τα θερμόμετρα που χρησιμοποιούνται για μετρήσεις στον πρωκτό, καθώς υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.
Αναγνωρισμένος κατασκευαστής
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τον κατασκευαστή του θερμομέτρου σας. Είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα θερμόμετρο γνωστής μάρκας, ή σύμφωνα με τις συστάσεις του φαρμακοποιού. Οι αξιόπιστοι κατασκευαστές παράγουν επίσης αξιόπιστα προϊόντα. Αυτό έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα προϊόν που διασφαλίζει ασφαλή χρήση και εγγύηση μεγάλης διάρκειας.
Choosing a thermometer

Τα προϊόντα μας

Η ευρεία γκάμα θερμόμετρων πυρετού της εταιρείας

  • Thermoval® baby

  • Thermoval® duo scan

  • Thermoval® kids flex

  • Thermoval® kids

  • Thermoval® rapid

  • Thermoval® standard